За нас

Достъпното издателство за Вашите книги

НОВЕ Пъблишинг е достъпно бутиково издателство в центъра на София, посветено на издаването на качествени печатни и електронни книги за читателите, както и на подпомагането на дебютни и утвърдени български автори да намерят дом за тези истории, които трябва да бъдат разказани.

НОВЕ Пъблишинг се гордее, че е едно от малкото издателства, които издават български автори с кратки срокове за разглеждане на ръкописи.

Тайнството

Първата ни книга е романът „Тайнството” – история за обикновени хора, за чудесата, които са направили живота им необикновен и за уроците, които можем да научим от тях. Издадена с твърди и меки корици, тя се радва на успех сред приятели и читатели.

Корица на книгата "Отвъд хоризонта" от Емилия Димитрова, издателство "НОВЕ Пъблишинг"

Отвъд хоризонта

Авторът на книгата „Отвъд хоризонта” разказва вълнуващи истории, изградени върху крехкостта на чувствата. Всяка история ни въвлича в едно вътрешно пътуване към истинския образ на абсолютната реалност и ни показва как да намерим отново изгубения път.

Корица на книгата "Между два свята" от Емилия Димитрова, издателство "НОВЕ Пъблишинг"

Между два свята

„Между два свята“ е пленителен разказ за живота на Димитър и неговата майка – живот, пълен с непредвидими трудности и смайващи чудеса, живот, извисил се над общочовешките представи за реалност. Житейският им път е белязан с клеймото на страданието и болката, но и със силата на духа, безграничната вяра в Бог и радостта от изпълнения дълг.

Корица на книгата "Синята долина" от Огнян Цветански, издателство "НОВЕ Пъблишинг"

Синята долина

Саймън e неудачник, доскоро безработен, който трябва да се грижи за жена си и дъщеря си, и затова приема странната и необичайна работа на таен пациент в психиатричен център Синята Долина. От него се изисква да взаимодейства с пациентите без те самите да предполагат, че той е част от персонала.

Корица на книгата "Пресечна точка" от Емилия Димитрова, издателство "НОВЕ Пъблишинг"

Пресечна точка

В „Пресечна точка“ Емилия Димитрова разкрива пред читателя дълбоката пропаст между миналото и настоящето. Хуманната медицина стана бакалска, а здравето и животът – най-висшата ценност – стока.

Съдби и събития от миналото и днес се преплитат и показват недъзите на порочната система пари – власт – здраве – бездушие – некадърност, в просмуканото от фалш общество.

Корица на книгата "Жълтата къща" от Добринка Монева-Ненкова, издателство "НОВЕ Пъблишинг"

Жълтата къща

Една Камерън е красива млада българка, изявен специалист по клинична психология. Смазана от болката на предателството на своя годеник, тя решава временно да се скрие от света в родината на своята баба – Ирландия. Скоро след като се нанася в жълтата къща на брега на Атлантическия океан, в живота й започват да се случват странни неща…

Под звуците на съдбата - книга от Пепи Ниетер, издателство НОВЕ Пъблишинг

Под звуците на съдбата

В „Под звуците на съдбата“ Пепи Ниетер разкрива пред Вас практични насоки, базирани на личен опит, за това как да прекъснете омагьосания кръг на негативните емоции, болестите и страданията. Ще намерите отговор как да развиете сетивата си за любовта, щастието и успеха чрез промяната във Вас!

Отворете на която и да е страница и започнете…

В сянката на битието - книга от Пепи Ниетер, издателство НОВЕ Пъблишинг

В сянката на битието

“В сянката на битието“ е книга със специфична тематика, фокусирана върху тъмната страна, с която всеки индивид се сблъсква в опреден етап от живота си. Чрез кратки художествени разкази тя отразява картината на съвремието и последиците от апогея на посредствеността, в която се преплитат човешките съдби.

В апогея на добродетелността - Пепи Ниетер - Издателство НОВЕ Пъблишинг

В апогея на добродетелността

Светът е на кръстопът – изправен пред духовно просветление или тотално самоунищожение. Ние, хората, сме водещите сили в борбата на убеждения и действия в този интензивен преход. Как ще се справим? Какво ще изградим за самите себе си? Само хората с чисто сърце са способни да разберат важността на невинното съзнание като единствения път за мечтания от нас свят.

Ние работим в сътрудничество с преводачи, дизайнери, оформители, които са доказали своя професионализъм.

Всяка книга е уникална със своето съдържание и посланието, което отправя към света. Ето защо усилията ни са насочени към стилно вътрешно оформление и дизайнерски изработени корици.

Произведенията на българските автори заемат централно място в нашия издателски профил.

С внимание към детайла и професионализъм се стараем да удовлетворим желанията и на най-взискателните автори. Защото „Книгата е може би най-сложното и великото чудо от всички чудеса, създадени от човечеството по пътя му към щастие и бъдещо могъщество.“ (Максим Горкий)

Нашите постижения

Доверие и прозрачност

Изграждаме доверие в отношенията с нашите автори и партньори.

Креативност

Креативни и ентусиазирани сме да помагаме на авторите да намерят дом за историите, които трябва да бъдат разказани. Ето защо много от тях избират да публикуват повече от една книга с нашето издателство.

Внимание към детайла

Следваме ясни правила и с професионализъм и внимание към детайла работим за създаването на стилно оформени книги за радост на читателите.

Защо да изберете НОВЕ Пъблишинг за издаване и печат на Вашата книга?

}

По-бърза обработка

Предлагаме едни от най-кратките срокове за разглеждане на ръкописа и отпечатването на Вашата книга в България.

l

Уникален дизайн

Разчитайте на дизайнери, които допълват уникалността на печатното произведение с изискано вътрешно и външно оформление на книгата.

U

Фокус към детайла

С внимание към детайла усилията на нашия екип са насочени към създаване на качествено вътрешно оформление и стилен дизайн на кориците на печатните книги.

Z

Утвърдени професионалисти

Работим в сътрудничество със специалисти, които са доказали своя професионализъм

v

Автентичен превод

Творете с размах! Нашите висококвалифицирани преводачи представят качествен превод на произведенията, запазвайки уникалността на стила на автора.

i

Оформление от ново поколение

Доверете се на екипа ни оформители, които използват най-съвременните технологии за печат.

Нашето ръководство

Тодорка Бучинска - Основател и Главен редактор на НОВЕ Пъблишинг

Тодорка Бучинска

Основател и Главен редактор

Тодорка Бучинска е родена в Благоевград.

По професия инженер, по призвание творец, а по душа поет, Тодорка Бучинска работи и до днес самоотвержено, с професионализъм и отдаденост към новото предизвикателство в живота й – издателската дейност.

Предстои да бъде публикувана дебютната й стихосбирка „Нежно докосване”. Стихове за животворящата сила на любовта, за копнежа и мечтите, за вярата, красотата и надеждата в живота ни.

Послание от Тодорка Бучинска

Основател и Главен редактор на НОВЕ Пъблишинг

Във всяка сфера от живота си човек трябва да е виртуоз – да се стреми да даде най-доброто от себе си – и в семейството, и на приятелите си, и в професията си… Всеки пропуснат шанс в този смисъл е безвъзвратно загубена част от живота ни…

Упорито и последователно трябва да следваме мечтите си и да не се отказваме, когато ни попречат, защото вярваме, че ще намерим верния път… Препятствията по пътя ни правят по-силни от преди… И ако умеем да танцуваме „танго“ – две напред, едно назад, т.е. ако съумеем да правим всеки ден две крачки напред и една назад (ако се наложи), то със сигурност ще постигнем мечтите си…

През по-голямата част от живота си се занимавах с изследователска дейност. Креативността в работата ми помогна да усъвършенствам уменията си да пиша. Виждах как моя приятелка разказва истории с лекота. Възхищавах се на нейната продуктивност и същевременно на живото слово, бликащо от нейните истории. Искаше ми се тези вълнуващи истории да докоснат сърцата на повече хора, не само моето.

И така се роди НОВЕ Пъблишинг. Великолепно предизвикателство за силата на духа и решимостта да опозная един необятен свят – светът на творците на духовни блага.

Поех по нелекия път, пълен с неизвестности, подкрепяна безрезервно от сина ми и най-близките ми приятели, за което благодаря! Знам, че пътят няма да е лесен, но също знам, че ще се радвам на всяка малка крачка напред, на всеки изживян момент по пътя.

И ако искам да превърна тази дейност в перспективна, се нуждая от интелигентни хора, професионалисти в различни области. Смело мога да кажа, че работата с нашия екип и сътрудници е истинско удоволствие.

Нашата мисия

Всеки има определение за напредък. Ние измерваме прогреса чрез моменти. Усмихнати и плачещи. Моменти, изживяни с нашите автори и техните вълнуващи разкази. Знаем, че всяка стъпка напред идва след няколко крачки назад, защото сме го преживели.

Ние се променяме, губим пътя, а понякога губим себе си докато напредваме по-нататък. Най-голямото ни постижение е и ще бъде времето, което можем да дадем на нашите семейства. Независимо дали са часове, дни, месеци или години, всеки малък момент е голяма победа за нас.

Радваме се на моментите в живота ни – на всеки момент със семействата и приятелите, с хората, които обичаме и тези, с които се срещаме и работим. Радваме се на малките крачки всеки ден, защото животът се случва докато си правим планове и мечтаем.