Тайнството

Корица на книгата "Тайнството" от Емилия Димитрова

Автор

Емилия Димитрова

Издател

НОВЕ Пъблишинг

Брой страници

264

Дата на издаване

2019-10-30

Корица

мека

ISBN

978-619-7555-00-4

Баркод

9786197555004

Език

Български

Размери

13/20/1.4 см

Категория

Загадки и мистерии

Откъс от книгата

Откъс от книгата

Налична и с твърда корица. ISBN: 978-619-7555-01-1. Баркод: 9786197555011. Размери: 13.3/20.4/1.6 см

Анотация

Авторът на „Тайнството” разкрива пред читателя по неподражаем начин една вълнуваща история за обикновени хора, чудесата, които са направили живота им необикновен и за уроците, които можем да научим от тях… История за вярата и изкуплението, за грешките, които правим и цената, която плащаме за тях.

Един слънчев ден Иван, любящ съпруг и баща на две момчета – близначета, мистериозно изчезва в гората край селото. Кметът и неколцина мъже организират търсенето. На мястото, където откриват дрехата на Иван, срещат огромна кафява мечка… След този ден нищо не е както преди. Необичайни събития нахлуват като прокоба в живота на младото семейство, а и не само…

Защо се случва всичко това? Кой може да разгадае тайната? Може би съседката на злощастното семейство знае нещо… Спомените й ни водят из дебрите на миналото и разказват за събития и спиращи дъха чудеса, случили се в живота на няколко поколения хора от преди повече от 300 години… Дали там се крие ключът към истината – предстои да разберем…

Романът „Тайнството” пронизва безпощадно като изстрел от магнум и разтърсва с убийствена мощ!

Емилия Димитрова - автор на книгата "Тайнството"

За автора

Емилия Димитрова е родена в Благоевград и е с висше образование по икономика и финанси. Години наред се занимава с преподавателска дейност. Понастоящем рисува и пише книги в различни жанрове на художествената литература. „Тайнството” е дебютният й роман, който вече е на пазара и радва приятели и читатели. Издадени са и следващите й книги „Отвъд хоризонта” и „Между два свята“.

Историите, които разказва, се докосват до най-фините струни на човешката душа и ни помагат да намерим себе си и да осъзнаем истински ценното в живота.