Отвъд хоризонта

Корица на книгата "Отвъд хоризонта" от Емилия Димитрова, издателство "НОВЕ Пъблишинг"

Автор

Емилия Димитрова

Издател

НОВЕ Пъблишинг

Брой страници

132

Дата на издаване

2020-06-24

Корица

мека

ISBN

978-619-7555-02-8

Баркод

9786197555028

Език

Български

Размери

13/20/0.9 см

Категория

Опознай себе си

Откъс от книгата

Откъс от книгата

Анотация

Авторът на книгата „Отвъд хоризонта” разказва вълнуващи истории, изградени върху крехкостта на чувствата. Всяка история ни въвлича в едно вътрешно пътуване към истинския образ на абсолютната реалност и ни показва как да намерим отново изгубения път. Истории, сплели съдбите на неколцина в едно необикновено приключение, благодарение на което героите успяват да излекуват дълбоки рани от преживени болки и пречистени и обнадеждени да продължат напред… Заплитайки интригуващи истории, авторът, с проникновението на психолог, проследява живота на множество персонажи и с присъщата си човечност и доброта поднася пред читателя вълнуващ разказ за многоликия съвременен свят. Той е белязан с мъки и страдания, но в него все пак си проправят път добротата, любовта и надеждата.

Емилия Димитрова - автор на книгата "Тайнството"

За автора

Емилия Димитрова е родена в Благоевград и е с висше образование по икономика и финанси. Години наред се занимава с преподавателска дейност. Понастоящем рисува и пише книги в различни жанрове на художествената литература. „Тайнството” е дебютният й роман, който вече е на пазара и радва приятели и читатели. Издадена е и следващата й книга „Между два свята”.

Историите, които разказва, се докосват до най-фините струни на човешката душа и ни помагат да намерим себе си и да осъзнаем истински ценното в живота.