Желаем ви приятни и вълнуващи мигове с нашите книги!

Нашите книги

Ние публикуваме книги, които предлагат уникално възприемане на света около нас и са написани с много любов. Новите автори, с техните вдъхновяващи разкази за живота, вярата, надеждата и любовта, заемат централно място в нашия издателски профил. Достойно място заемат и избрани произведения от съкровищницата на световната литература.

В апогея на добродетелността - Пепи Ниетер - Издателство НОВЕ Пъблишинг

В апогея на добродетелността

Пепи Ниетер

В апогея на добродетелността

Светът е на кръстопът – изправен пред духовно просветление или тотално самоунищожение. Ние, хората, сме водещите сили в борбата на убеждения и действия в този интензивен преход.

Как ще се справим? Какво ще изградим за самите себе си?

Само хората с чисто сърце са способни да разберат важността на невинното съзнание като единствения път за мечтания от нас свят. За да достигнем до Светлината е необходимо да проникнем в тъмнината, от която сме заобиколени, защото само в нея ще открием изхода от лабиринта, в който сме попаднали по своя воля. Нека да усвоим уроците на трудните времена със състрадание, прошка и любов, а чрез търпението да преоткрием мъдростта на Вселената.

В сянката на битието

“В сянката на битието“ е книга със специфична тематика, фокусирана върху тъмната страна, с която всеки индивид се сблъсква в опреден етап от живота си. Чрез кратки художествени разкази тя отразява картината на съвремието и последиците от апогея на посредствеността, в която се преплитат човешките съдби.

В сянката на битието - книга от Пепи Ниетер, издателство НОВЕ Пъблишинг

В сянката на битието

Пепи Ниетер

Под звуците на съдбата - книга от Пепи Ниетер, издателство НОВЕ Пъблишинг

Под звуците на съдбата

Пепи Ниетер

Под звуците на съдбата

В „Под звуците на съдбата“ Пепи Ниетер разкрива пред Вас практични насоки, базирани на личен опит, за това как да прекъснете омагьосания кръг на негативните емоции, болестите и страданията. Ще намерите отговор как да развиете сетивата си за любовта, щастието и успеха чрез промяната във Вас!

Отворете на която и да е страница и започнете…

Жълтата къща

Една Камерън е красива млада българка, изявен специалист по клинична психология. Смазана от болката на предателството на своя годеник, тя решава временно да се скрие от света в родината на своята баба – Ирландия. Скоро след като се нанася в жълтата къща на брега на Атлантическия океан, в живота й започват да се случват странни неща…

Сред неподправената красота на тихото и китно селце Доуън живее спотаено зло, а самата Една се превръща в мишена на мистериозен субект, който години наред живее необезпокояван, пазейки от всички мрачна тайна.

Корица на книгата "Жълтата къща" от Добринка Монева-Ненкова, издателство "НОВЕ Пъблишинг"

Жълтата къща

Добринка Монева-Ненкова

Корица на книгата "Пресечна точка" от Емилия Димитрова, издателство "НОВЕ Пъблишинг"

Пресечна точка

Емилия Димитрова

Пресечна точка

В „Пресечна точка“ Емилия Димитрова разкрива пред читателя дълбоката пропаст между миналото и настоящето. Хуманната медицина стана бакалска, а здравето и животът – най-висшата ценност – стока.

Съдби и събития от миналото и днес се преплитат и показват недъзите на порочната система, пари – власт – здраве – бездушие – некадърност, в просмуканото от фалш общество. Колко ужасяващо е да научиш, че от някой на висок пост зависи дали да живееш!

Синята долина

“Синята долина“ е разтърсващ разказ за необикновената съдба на Саймън Хийт, който се бори за оцеляването – не само своето, но и на семейството си –  в един безпощадно разтърсващ свят.

Саймън e неудачник, доскоро безработен, който трябва да се грижи за жена си и дъщеря си, и затова приема странната и необичайна работа на таен пациент в психиатричен център Синята Долина. От него се изисква да взаимодейства с пациентите без те самите да предполагат, че той е част от персонала.

Корица на книгата "Синята долина" от Огнян Цветански, издателство "НОВЕ Пъблишинг"

Синята долина

Огнян Цветански

Корица на книгата "Между два свята" от Емилия Димитрова, издателство "НОВЕ Пъблишинг"

Между два свята

Емилия Димитрова

Между два свята

„Между два свята“ е пленителен разказ за живота на Димитър и неговата майка – живот, пълен с непредвидими трудности и смайващи чудеса, живот, извисил се над общочовешките представи за реалност. Житейският им път е белязан с клеймото на страданието и болката, но и със силата на духа, безграничната вяра в Бог и радостта от изпълнения дълг.

Отвъд хоризонта

Авторът на книгата „Отвъд хоризонта” разказва вълнуващи истории, изградени върху крехкостта на чувствата. Всяка история ни въвлича в едно вътрешно пътуване към истинския образ на абсолютната реалност и ни показва как да намерим отново изгубения път. Истории, сплели съдбите на неколцина в едно необикновено приключение, благодарение на което героите успяват да излекуват дълбоки рани от преживени болки и пречистени и обнадеждени да продължат напред…

Нови книги - Отвъд хоризонта от Емилия Димитрова - Издателство НОВЕ Пъблишинг

Отвъд хоризонта

Емилия Димитрова

Тайнството - твърда корица - НОВЕ Пъблишинг

Тайнството

Емилия Димитрова

Тайнството

Авторът на „Тайнството” разкрива пред читателя по неподражаем начин една вълнуваща история за обикновени хора, чудесата, които са направили живота им необикновен и за уроците, които можем да научим от тях…

Романът „Тайнството” пронизва безпощадно като изстрел от магнум и разтърсва с убийствена мощ!

Предстоящи издания

Очаквайте скоро!

Жанрове и категории, публикувани от НОВЕ Пъблишинг

Съвременна проза

Съвременна проза

Специализирана литература

Специализирана литература

Световна класика

Световна класика

История и политика

История и политика

Поезия

Поезия

Приложна психология

Приложна психология

Юридическа литература

Юридическа литература

Романтика

Романтика

Приключенска литература

Приключенска литература

Детска литература

Детска литература

Мистерии и загадки - НОВЕ Пъблишинг

Мистерии и загадки

Подаръчни издания

Подаръчни издания

Личности и биографии

Личности и биографии

Изкуство и култура

Изкуство и култура

Здраве и красота

Здраве и красота

Желаете ли да закупите нашите книги?

Издателство НОВЕ Пъблишинг е гордо да издава творбите на нови български автори. Книгите ни са интригуващи, пленяващи интереса, предлагат знание и мъдри съвети и предоставят уникалната възможност да се докоснете до света на творците.