Пресечна точка

Корица на книгата "Пресечна точка" от Емилия Димитрова, издателство "НОВЕ Пъблишинг"

Автор

Емилия Димитрова

Издател

НОВЕ Пъблишинг

Брой страници

144

Дата на издаване

2021-10-26

Корица

мека

ISBN

978-619-7555-05-9

Баркод

9786197555059

Език

Български

Размери

13/20/1.2 см

Категория

Българска проза, съвременна българска литература

Цена

12.50 лв.
При покупка на две или повече книги по избор от нашия сайт – отстъпка 25% от коричната цена. Телефон за поръчки: +359885282948.

Откъс от книгата

Откъс от книгата

Анотация

В „Пресечна точка“ Емилия Димитрова разкрива пред читателя дълбоката пропаст между миналото и настоящето. Хуманната медицина стана бакалска, а здравето и животът – най-висшата ценност – стока.

Съдби и събития от миналото и днес се преплитат и показват недъзите на порочната система, пари – власт – здраве – бездушие – некадърност, в просмуканото от фалш общество. Колко ужасяващо е да научиш, че от някой на висок пост зависи дали да живееш!

Нима забравихме добрите практики от миналото, доверието, човещината? Потомството няма да ни го прости. Без минало няма бъдеще! Пораженията са ужасяващи – тази книга разказва за тях и не само…

Емилия Димитрова - автор на книгата "Тайнството"

За автора

Емилия Димитрова е съвременен български писател и художник. Икономист по образование и хуманист по душа, с вяра и оптимизъм тя продължава да твори в различни жанрове на художествената литература. Произведенията й носят духа на човечността, справедливостта и добротата – отдавна позабравени морални ценности в днешния свят.

Литературните произведения на Емилия Димитрова са уникално съчетание между огъня на думите и пръстта на историята. Мъдростта, която блика от всяка дума, помага да намериш себе си в този безпощадно объркан съвременен свят без морал и духовни ценности.

Дебютният й роман „Тайнството“, както и „Отвъд хоризонта“, „Между два свята“ и „Пресечна точка“ продължават да се радват на интереса на приятели и читатели.