Отвъд хоризонта

Корица на книгата "Отвъд хоризонта" от Емилия Димитрова, издателство "НОВЕ Пъблишинг"

Автор

Емилия Димитрова

Издател

НОВЕ Пъблишинг

Брой страници

132

Дата на издаване

2020-06-24

Корица

мека

ISBN

978-619-7555-02-8

Баркод

9786197555028

Език

Български

Размери

13/20/0.9 см

Категория

Опознай себе си

Цена

13.49 лв.
При покупка на две или повече книги по избор от нашия сайт – отстъпка 25% от коричната цена. Телефон за поръчки: +359885282948.

Откъс от книгата

Откъс от книгата

Анотация

Авторът на книгата „Отвъд хоризонта” разказва вълнуващи истории, изградени върху крехкостта на чувствата. Всяка история ни въвлича в едно вътрешно пътуване към истинския образ на абсолютната реалност и ни показва как да намерим отново изгубения път. Истории, сплели съдбите на неколцина в едно необикновено приключение, благодарение на което героите успяват да излекуват дълбоки рани от преживени болки и пречистени и обнадеждени да продължат напред… Заплитайки интригуващи истории, авторът, с проникновението на психолог, проследява живота на множество персонажи и с присъщата си човечност и доброта поднася пред читателя вълнуващ разказ за многоликия съвременен свят. Той е белязан с мъки и страдания, но в него все пак си проправят път добротата, любовта и надеждата.

Емилия Димитрова - автор на книгата "Тайнството"

За автора

Емилия Димитрова е съвременен български писател и художник. Икономист по образование и хуманист по душа, с вяра и оптимизъм тя продължава да твори в различни жанрове на художествената литература. Произведенията й носят духа на човечността, справедливостта и добротата – отдавна позабравени морални ценности в днешния свят.

Литературните произведения на Емилия Димитрова са уникално съчетание между огъня на думите и пръстта на историята. Мъдростта, която блика от всяка дума, помага да намериш себе си в този безпощадно объркан съвременен свят без морал и духовни ценности.

Дебютният й роман „Тайнството“, както и „Отвъд хоризонта“, „Между два свята“ и „Пресечна точка“ продължават да се радват на интереса на приятели и читатели.