Жълтата къща

Корица на книгата "Жълтата къща" от Добринка Монева-Ненкова, издателство "НОВЕ Пъблишинг"

Автор

Добринка Монева-Ненкова

Издател

НОВЕ Пъблишинг

Брой страници

292

Дата на издаване

2022-02-14

Корица

мека

ISBN

978-619-7555-07-3

Баркод

9786197555073

Език

Български

Размери

13/20/2.1 см

Категория

Българска проза, криминален трилър, съвременна българска литература

Цена

15.90 лв.
При покупка на две или повече книги по избор от нашия сайт – отстъпка 25% от коричната цена. Телефон за поръчки: +359885282948.

Откъс от книгата

Откъс от книгата

Анотация

Една Камерън е красива млада българка, изявен специалист по клинична психология. Смазана от болката на предателството на своя годеник, тя решава временно да се скрие от света в родината на своята баба – Ирландия. Скоро след като се нанася в жълтата къща на брега на Атлантическия океан, в живота й започват да се случват странни неща…

Появата й в живописното селце Доуън разбужда духовете на обитателите му и отприщва серия от злокобни събития. В единствения хотел в селото е открит окървавеният труп на американска студентка. Две седмици по-късно на брега на полуострова изплува тялото на неизвестен мъж, а следите за смъртта му водят към Една.

Сред неподправената красота на тихото и китно селце живее спотаено зло, а самата Една се превръща в мишена на мистериозен субект, който години наред живее необезпокояван, пазейки от всички мрачна тайна. Ще успее ли Една да разбули истината и да открие себе си, предстои да разберем…

Добринка Монева-Ненкова, автор от портфолиото на издателство НОВЕ Пъблишинг

За автора

Икономист и филолог по образование, майка на двама сина по призвание и непоправим идеалист и мечтател по душа – така описва себе си авторката на завладяващия трилър „Жълтата къща” – Добринка Монева-Ненкова.

Родена в гр. Нова Загора, понастоящем живееща в града на Апостола – Карлово, Добринка Монева-Ненкова преминава през различни професионални поприща, но запазва любовта към книгата жива в себе си. От най-ранна детска възраст тя съчинява приказки, пише стихове, есета и разкази.

Понастоящем работи като преподавател по английски език в частно училище.

Дебютният й роман „Жълтата къща” е предизвикателство за мисълта и същевременно наслада за душата. Той грабва читателите със своя заплетен сюжет, разнообразие от завладяващи персонажи и оригинална развръзка.