В апогея на добродетелността

Има ли по-лесен начин да живеем?

В апогея на добродетелността - Пепи Ниетер - Издателство НОВЕ Пъблишинг

Автор

Пепи Ниетер

Издател

НОВЕ Пъблишинг

Брой страници

220

Дата на издаване

2024-01-12

Корица

мека

ISBN

978-619-7555-09-7

Баркод

9786197555097

Език

Български

Размери

13/20/1.2 см

Категория

Приложна психология и алтернативно познание

Серия

Познай себе си

Цена

16.50 лв.
При покупка на две или повече книги по избор от нашия сайт – отстъпка 25% от коричната цена. Телефон за поръчки: +359885282948.

Откъс от книгата

Откъс от книгата

Анотация

Светът е на кръстопът – изправен пред духовно просветление или тотално самоунищожение. Ние, хората, сме водещите сили в борбата на убеждения и действия в този интензивен преход.

Как ще се справим? Какво ще изградим за самите себе си?

Само хората с чисто сърце са способни да разберат важността на невинното съзнание като единствения път за мечтания от нас свят. За да достигнем до Светлината е необходимо да проникнем в тъмнината, от която сме заобиколени, защото само в нея ще открием изхода от лабиринта, в който сме попаднали по своя воля. Нека да усвоим уроците на трудните времена със състрадание, прошка и любов, а чрез търпението да преоткрием мъдростта на Вселената.

“Да бъдеш или не – това е въпросът.“ Добър въпрос ни е завещал Шекспир. Какво ще предпочетем? Да бъдем, сливайки се с Божественото съзнание… или не – да се противопоставим! Какво ще изберем? Добротата или омразата, любовта или отмъщението, емпатията или самовлюбеността, търпението или объркването, хармонията или хаоса, похотта или доверието…

Може би ще откриете част от отговорите в настоящата творба! Приятно четене!

Пепи Ниетер, автор от издателския портфейл на издателство НОВЕ Пъблишинг

За автора

Волно и непринудено създание, което диша с пълни гърди свободата и често проявява спонтанно чувствата и желанията си, използвайки вълшебните си интуитивни напътствия; Тигър, олицетворяващ буйното и необузданото, но уважаващ неписаните закони на природата; Силен войн, който поставя уважението, достойнството и честността над всичко.

Метафорично бих сравнила пътя на живота си с морето – на приливи и отливи – но винаги движещ се напред и нагоре като вълните, независимо от посоката на вятъра. Океан от емоции и енергии, чийто дебри са познати само на малцина.“ – така описва себе си авторът на книгата, Пепи Ниетер.

Напуска уютното семейно огнище в ранна възраст и се гмурка в магията на битието. Търсейки начин да си обясни света, попада в плен на безкрайната небесна шир, което обяснява нейното увлечение по физиката – завършва Математическа гимназия в профилирана паралелка с физика. Израства сред звездите и дo сега неуморно рови в най-дълбоките тайни на астрологията и метафизиката. Завършва УНСС и дълги години работи с документи в областта на финансовата сфера.

Любознателна и любопитна душа с разностранни интереси, която за цял един живот черпи страст и утеха от най-верните й приятели – книгите. Обича не само да чете, но и да пише, предимно за живота – есета, стихотворения и прочее.

Първият ръкопис, който публикува, е „Полъх за промяна“, който отваря съзнанието ѝ за нови идеи. Вдъхновена да продължи, създава новите проекти „В дебрите на любовта“, „Вулкан от чувства“, „В сянката на битието“ и трилогията „Под звуците на съдбата“.

Пепи Ниетер е въплъщение на безусловно любяща майка, чието вдъхновение и смисъл в живота е нейната дъщеря. Обикновена жена, родена в далечната 1974 година, по време на която комунизмът бе в своя подем. Жена, чиято мисия е на първо място да възпита себе си и детето си в смирение и благородство…