Под звуците на съдбата

Под звуците на съдбата - книга от Пепи Ниетер, издателство НОВЕ Пъблишинг

Автор

Пепи Ниетер

Издател

НОВЕ Пъблишинг

Брой страници

362

Дата на издаване

2022-04-28

Корица

мека

ISBN

978-619-7555-06-6

Баркод

9786197555066

Език

Български

Размери

14.5/21/2.6 см

Категория

Приложна психология и алтернативно познание

Цена

19.90 лв.
При покупка на две или повече книги по избор от нашия сайт – отстъпка 25% от коричната цена. Телефон за поръчки: +359885282948.

Откъс от книгата

Откъс от книгата

Анотация

Живеем в свят на бездушие, свят без ценностна система, свят, лишен от мечти и смисъл, подчинен на две думи: пари и власт! Борейки се за физическото си оцеляване, потискаме дълбоко духовните си нужди. Подвластни на егоизма, изолираме себе си и обвиняваме в деградация обществото като цяло, забравяйки, че ние сме част от него. Това ни срива не само морално, но уврежда нашата психика и физическо тяло.

Как да се абстрахираме от заобикалящия ни корпоративен материализъм, за да съхраним вътрешното си Аз?

В „Под звуците на съдбата“ Пепи Ниетер разкрива пред Вас практични насоки, базирани на личен опит, за това как да прекъснете омагьосания кръг на негативните емоции, болестите и страданията. Ще намерите отговор как да развиете сетивата си за любовта, щастието и успеха чрез промяната във Вас!

Отворете на която и да е страница и започнете…

Пепи Ниетер, автор от издателския портфейл на издателство НОВЕ Пъблишинг

За автора

Волно и непринудено създание, което диша с пълни гърди свободата и често проявява спонтанно чувствата и желанията си, използвайки вълшебните си интуитивни напътствия; Тигър, олицетворяващ буйното и необузданото, но уважаващ неписаните закони на природата; Силен войн, който поставя уважението, достойнството и честността над всичко.

Метафорично бих сравнила пътя на живота си с морето – на приливи и отливи – но винаги движещ се напред и нагоре като вълните, независимо от посоката на вятъра. Океан от емоции и енергии, чийто дебри са познати само на малцина.“ – така описва себе си авторът на книгата, Пепи Ниетер.

Напуска уютното семейно огнище в ранна възраст и се гмурка в магията на битието. Търсейки начин да си обясни света, попада в плен на безкрайната небесна шир, което обяснява нейното увлечение по физиката – завършва Математическа гимназия в профилирана паралелка с физика. Израства сред звездите и дo сега неуморно рови в най-дълбоките тайни на астрологията и метафизиката. Завършва УНСС и дълги години работи с документи в областта на финансовата сфера.

Любознателна и любопитна душа с разностранни интереси, която за цял един живот черпи страст и утеха от най-верните й приятели – книгите. Обича не само да чете, но и да пише, предимно за живота – есета, стихотворения и прочее.

Първият ръкопис, който публикува, е „Полъх за промяна“, който отваря съзнанието ѝ за нови идеи. Вдъхновена да продължи, създава новите проекти „В дебрите на любовта“, „Вулкан от чувства“, „В сянката на битието“ и трилогията „Под звуците на съдбата“.

Пепи Ниетер е въплъщение на безусловно любяща майка, чието вдъхновение и смисъл в живота е нейната дъщеря. Обикновена жена, родена в далечната 1974 година, по време на която комунизмът бе в своя подем. Жена, чиято мисия е на първо място да възпита себе си и детето си в смирение и благородство…